Een glazen douchewand of cabine geeft uw badkamer meerwaarde

Wat is er nou mooier dan een glazen douchewand of douchecabine? Niets, vinden wij. Zeker niet wanneer deze gemaakt is van gehard veiligheidsglas.

De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos zodat er voor iedere smaak een bijpassende keuze is in beslag, glas en accessoires. Of u nou een enkele vaste wand wenst of een op maat gemaakte douchecabine: Melieste adviseert, plaatst, levert service en biedt glasheldere garantie!                                                                           

                                                   

douche deur002

  Het proces    

 Als u geïnteresseerd bent, komt onze werkvoorbereider de situatie bij u doorspreken en opnemen voor een vrijblijvende offerte. We beschikken over een  hypermoderne CNC-machine (computergestuurd) en realiseren alle benodigde vormen en afmetingen. Omdat we het hele proces beheersen en beheren kunnen  we de beste kwaliteit en service bieden in combinatie met een uitmuntende prijsstelling.

 In ons pand in Goes treft u de meest uitgebreide showroom van Zeeland inzake glazen douchewanden en -cabines. Onze medewerkers zullen u voorzien van  uitleg en kunnen al uw (technische) vragen beantwoorden. De showroom is geopend op werkdagen tussen 07.30 en 17.30 uur.

 U bent bij deze uitgenodigd!

 Laat u informeren door onze specialisten. Bel: 0113 – 22 78 54
 U bent ook van harte welkom in onze showroom aan de Livingstoneweg 20 in Goes

 

douche deur003

douche wand001

douche wand002

Facebook