Een glazen balustrade van Melieste is veilig, superstrak en transparant

In de moderne woning- en utiliteitsbouw staat minimalisme steeds vaker centraal. Glas heeft een strakke, moderne uitstraling en past dan ook perfect in dit tijdsbeeld.

Zo is er de laatste jaren een belangrijke ontwikkeling geweest op het gebied van glazen balustraden. Glashandel Melieste loopt voorop qua productkennis en ervaring in deze markt. Een glazen balustrade verrijkt het uitzicht en heeft een open uitstraling naar de omgeving.

Balustrade2

Balustrade

Wij werken met het Q-Railing-systeem. Dit systeem bestaat uit een slim onderrail-systeem waarin het glas stevig en veilig verankerd wordt zonder verdere omlijsting. Zo ontstaat er een optimale, uiterst transparante en zeer strakke sfeer. (Veelal wordt er wel een RVS-railing toegepast). Zo krijgt u een supermodern geheel en er is zelfs een mogelijkheid om het onderprofiel weg te werken in de vloer. Inmiddels mochten we een flink aantal projecten verzorgen waarbij men heeft gekozen voor glazen afscheidingen en balustraden. Denkt u daarbij aan kerken, kantoren, villa’s, horeca- en kantoorpanden, rond trapgaten, tegen ‘kopse kanten’ van verdiepingsvloeren, op balkons (dak)terrassen, daktuinen en galerijen.

Laat u informeren door onze specialisten. Bel: 0113 – 22 78 54
Of bezoek onze showroom aan de Livingstoneweg 20 in Goes

Facebook