Glas prints

In de laatste jaren is er een flinke technische ontwikkeling  gemaakt waarop men glas kan printen. Grotere oppervlakten kunnen geprint worden. Bovendien is de inkt, die daarvoor gebruikt wordt steeds duurzamer en UV bestendiger geworden zodat de kleurechtheid van een afbeelding langdurig gegarandeerd mag worden.

Voor het duurzaam printen op glas wordt speciale inkt gebruikt. Deze inkt bevat microdeeltjes van glas. Doordat de inkt met hoge tempraturen in aanraking komt smelten de micro glasdeeltjes. De inktpigmenten worden in het  glasoppervlakte gefixeerd. De print is hierna krasvast en UV bestendig. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Van een glazen binnendeur met tekst, toegangsdeuren met bedrijfslogo, scheidingswanden met daarop een afbeelding waardoor er toch nog enige privacy is tot aan glazen keukenwand met receptteksten.

Ook voor mooie intens blijvende herinneringen op grafmonumenten kunnen wij printen. Al u persoonlijke wensen kunnen wij samen met u bespreken. Wij zullen samen met u een heel persoonlijk grafmonument maken.