Van Walcheren tot West-Brabant: “Oost west, thuis best”

Wij houden wel van beeldspraak. Zo heffen wij samen graag het glas op 2021 en zijn we glashelder in onze service. Wij zijn er voor u! Maar nu hoor ik u denken; wat heeft het spreekwoord in de titel van dit blog met Melieste Glas te maken?

Dat zit zo: van Walcheren tot West-Brabant leveren wij onze dienst. Wij zijn thuis in de gehele regio Zuidwest-Nederland. En ons assortiment? Dat is van de allerbeste kwaliteit. Neem dat gerust van ons aan! Wij benadrukken dit graag nog eens gezien recente ontwikkelingen in de glashandel. Het betreurenswaardige faillissement van collega Prins uit Vlissingen bereikte ons uiteraard ook. Niet in de laatste plaats omdat twee van hun ervaren medewerkers vanaf deze maand onderdeel zijn geworden van team Melieste Glas. Dolf (55) en Adrie (59), beide woonachtig op Walcheren, brengen gedegen expertise met zich mee. Een verrijking van ons toch al zo vakkundige buitendienst. Samen met zestien medewerkers zijn wij specialist in glas. Al sinds 1938 om precies te zijn.

Van ruitvervanging tot totaalconcept. Ons uitgebreide assortiment bestaat onder meer uit dubbelglas en hoog rendementsglas; ideaal vanwege het comfort én vanuit het oogpunt van verduurzaming. Daarnaast hebben wij expertise met betrekking tot monumentale panden. Wij bieden bijzondere oplossingen, zoals dubbelglas met lamellen ertussen, verwarmend glas, en zelfs een combinatie van beiden is mogelijk. Hardglazen deuren, een pui of interieurglas? Douchecabines met onderhoudsvriendelijke coating of een glazen balustrade? Allemaal raak. Zelfs voor de vervanging van een koelkastplaat of autospiegel staan wij klaar.

Melieste Glas is dan ook uw regionale oplossing als u een vraag heeft op het gebied van glas. Dus bent u woonachtig in Goes, Middelburg of Vlissingen. Woont u in Terneuzen of juist in Bruinisse? Van oost tot west; binnen een straal van 45 minuten komen wij bij thuis. Dat geldt uiteraard ook voor plaatsen als Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda. Melieste Glas is écht uw glasleverancier in Zeeland en West-Brabant.

Melieste Glas
Melieste Glas
Melieste Glas
Melieste Glas