Welkom in onze showroom

Wilt u uw wooncomfort optimaliseren door middel van slimme oplossingen op het gebied van glas? In onze showroom kunt u alle mogelijke producten bekijken en zelf testen. U valt vast van de ene in de andere verbazing. Kom volgens de RIVM-richtlijnen bij voorkeur alleen. Dan leggen wij u, op gepaste afstand uiteraard, alles glashelder uit. 

Douchecabines bijvoorbeeld, zijn er in alle soorten in maten. Uw persoonlijke smaak is daarom leidend, want eigenlijk is (vrijwel) alles mogelijk. Glazen douchedeuren die naadloos sluiten en geruisloos dichtvallen of een foto in de achterwand bijvoorbeeld. Een praktische opgave: kiest u voor een permanente coating van het glas of niet? In de showroom ziet u wat het verschil in glas doet met kalkaanslag.

In de meeste douchecabines worden hoeken afgestopt met een profiel maar bij Melieste Glas kunnen we het scherpe glas netjes in een hoek van 45 graden voor u afwerken. Veilig en strak. Ook is er bij ons niet per se een hoekverbinding nodig bij het monteren van glazenwanden. Wij hebben een procedé ontwikkeld waarmee we het glas verlijmen. En wilt u privacy? Kies dan voor glas dat door ons gezandstraald wordt met een motief naar keuze.
Heeft u al eens gedacht aan een schuifpui met softclose? Nooit meer schrikken als deze hard dichtgeschoven wordt want de deur remt zachtjes af. Het voordeel is dat deze niet door wind kan openwaaien en dat kleine kinderen of de hond bijvoorbeeld, de pui niet open kunnen doen. Zo’n softclose kent vele toepassingen die los van de woonruimte ook mooi in een bedrijfspand geplaatst kan worden. 

In een ander blog hadden we het over de voordelen van verwarmd E-glas. Ook bestaat er de mogelijkheid tot het toevoegen van zonwering aan HR-glas en zélfs een combinatie van beide. De lamellen en profielen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Eigenlijk moet u dit product daarom met eigen ogen zien. Zoals u ook eens uw hand op het verwarmde glas zou moeten leggen om het comfort hiervan te ervaren. We nodigen u dan ook uit om langs te komen.
U zal vanaf de eerste verdieping mooi zicht hebben op onze werkplaats waar wij het glas op voorraad hebben en voor u bewerken. Kortom, we zijn zo transparant mogelijk!

showroom
showroom
showroom
showroom
showroom